Foutmelding

Deprecated function: Optional parameter $type declared before required parameter $key is implicitly treated as a required parameter in include_once() (line 1439 of /usr/home/lsw_data_02_dro/fvdheuvel/www.kunstopzolder.com/www/includes/bootstrap.inc).

"Wie had ooit gedacht dat ik, toen ik in Sint-Oedenrode kwam wonen en op de Borchmolendijk bij Frans potjes verf kocht om ons huis te schilderen, járen later mijn schilderijen door Frans vakkundige handen ingelijst zouden worden!"

 

INE BEERENS

 

Zeven jaar geleden kreeg ik meer tijd voor wat altijd al mijn hobby was; tekenen. Onze kleindochter werd mijn muze. 

Eerst tekende ik haar in potlood, later met pastelkrijt en ook in olieverf. Op mijn visitekaartje haar portretje, waarom moet ‘t altijd lachend, hè. Drie jaar later schilderde ik haar naar aanleiding van een foto op de Kienehoeve boerderij, knuffelend met ‘n konijntje.

In 2016 mocht ik exposeren in Cultureel Centrum Mariëndael. Voor die gelegenheid schilderde ik ‘n bekende 'Rooise kop’, Theo Sonnemans. Vóór de expositie mocht ik al diverse mensen portretteren en tijdens en na de expositie kreeg ik nog meer opdrachten.

Zoals op de foto’s te zien daag ik mezelf ook uit om stillevens, dieren en beelden te schilderen.  Ik schilder voornamelijk op masoniet paneel in alle gewenste formaten, die ik voorbehandel met Gesso. Natuurlijk gebruik ik alleen goede kwaliteit olieverf om levenslang van ‘t schilderij te kunnen blijven genieten.

Enkele van mijn schilderijen hangen bij Frans ‘op zolder’ aan de Ambachtstraat in Schijndel.